Túl feltűnő, De Megéri

Emlékszel, mikor először hallottam azt a szót, szauna? Emlékszel az első alkalommal, amikor a szaunában? Emlékszel, hogy milyen bolond hittem, ahogy belépett, milyen csodálatos érzés volt, amikor elment?

Miért Szauna

Szauna

Amikor megbeszéljük ezt a kínzási módszer általában minél több okból elkényezteti, mint a száma, akik beszélni. Azt mondják, hogy semmi sem lesz tisztább, mint egy nagy izzadás ülés.

Mások mondják, hogy az általános egészségi állapot javul azáltal, hogy teljesen kényelmetlenül érzem, közel ájulás, mint te ülsz, a verejték.

Olyanok is vannak, akik azt állítják, hogy fogyni ezzel a módszerrel az önálló önostorozó. Mi ezeket nem mondom, hogy ezek súlya a pillanatban, hogy befejezzem, mielőtt elmész egy sört, vagy több.

Egy barátom egészen kitombolta (szóban), hogy a szív csak egy izom, kell gyakorolni, hogy fitt maradjon. Tehát, ha a szaunában a pulzusszám ingadozik a majdnem tele lényeg, hogy teljes pihenést jelent ez csak jó lehet. Van-e valami igazság, ez csak feltételezés a részemről, de ha úgy érzem, a szívem tempó megváltoztatása a hő én a hideg zuhany, mielőtt visszatért volna, hogy gyakorolja.

Relaxációs

Egy dolgot tudok közvetíteni, ez alatt pedig természetesen utána az izmok érzik, hadd menjen pihenni. Általánosságban úgy tűnik, hogy a munkamenet során apránként a törzs, illetve a stressz kezdeni csökkenteni. Minden úgy tűnik, hogy csak bla-bla, majd engedje el. Néha úgy van, hogy legyen óvatos, hogy ne aludj el, amely valószínűleg végzetes lehet.

Megjegyezném, hogy ez nem segíti elő, hogy kiugrik a szauna, siet, hogy egy halom munka. Rájöttem, hogy én, kacsázó, lassan felé egy kényelmes fotel, vagy kanapé, kevés folyadékkal frissítő komoly szemlélődés, amely a múlt egy darabig.

Valóban nehéz aggódni egy problémákat vagy aggályokat is kezeljenek vagy gondolj a munkára, vagy tervezi, hogy mit kell tenni, ha a valóságban az egyetlen dolog, ami zavar, az a túlélés. Ha adsz egy esélyt a csodálatos hő, valamint az eredmény ez a test, elme, szellem, ez egy csodálatos élmény. Azonban mindig vissza (vagy előre) elméd a vágy, hogy él át, csak izzadt, nem pedig lejár.

Következtetés

Olyan sok mindent lehet mondani az előnyöket, öröm, szauna ülésén. Az lenne a szélsőséges ostobaság, hogy próbálja meg, hogy vagy mind a tudat, vagy teljes ez a téma.

Szóval én csak azt mondom neki, hogy izzad a paradicsomba. Ott találkozunk!

Write a Reply or Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.